Beställ ryggsäck

Svenska

Beställning av ryggsäckar!

Äntligen är det dags igen!

Våra medlemmar erbjudas att beställa Haglöfs Corker Medium och Large, i ett flertal färger, till ett rabatterat pris. Ryggsäckarna levereras till Kårhuset Villan och hämtas upp där. När du har lagt en beställning nedan kommer du att få ett mail till den e-postadress du uppgett med en e-faktura. Denna måste vara betald för att du ska kunna hämta ut din ryggsäck på Kårhuset Villan. Detta betyder att medlemmar i Umeå Medicinska Studentkår som inte studerar vid campus i Umeå också kan beställa ryggsäckar, och hämta dem på Kårhuset Villan innan terminen är slut.

När du beställt en ryggsäck kommer du att få en faktura till den mail du anger, så dubbelkolla så det blir rätt adress!

Beräknad leverans är 2 veckor efter sista beställningsdag

Hör gärna av dig till kansli@medicinska.se om du har frågor om e-fakturan eller upphämtning av ryggsäckarna på Villan.

Sista beställningsdag: 2020-02-16

Förnamn Efternamn
10 siffror (ÅÅMMDDXXXX). Ditt personnummer används för att kontrollera att du är kårmedlem samt för att skicka ut e-fakturan. Dessa uppgifter sparas inte efter det att din beställning är betald och upphämtad från Kårhuset Villan.
Kundvägen 98, 903 00, Umeå

Du kan beställa upp till tre ryggsäckar enligt prislistan nedan. När du lagt din beställning kommer en faktura skickas till din e-post. För att du ska kunna hämta ut din beställning måste fakturan vara betald

Pris
Large: 799 kr
Medium: 699 kr

Personuppgifter som behandlas: Namn, personnummer, adress och e-post, samt beställningen som gjorts. Inga av dina personuppgifter skickas vidare utan distributören utan de tar endast del av en sammanställning av alla beställningar för att kunna leverera rätt antal ryggsäckar. Dina uppgifter kommer endast att behandlas av medarbetare vid Umeå Medicinska Studentkår som arbetar på kansliet. Personuppgifterna behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Du kan när du vill dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta webmaster@medicinska.se. Observera att en återkallelse inte påverkar din skyldighet att betala utställda fakturor eller lagligheten i användningen av personuppgifter som gjorts innan återkallelsen. Dina uppgifter raderas efter att din beställning hämtats ut.