Bokningsförfrågan konferensrummet

Bokningsförfrågan konferensrummet på Kårhuset Villan.

Du vet väl att studierådet kan låna konferensrummet på övervåningen på Kårhuset Villan alldeles gratis för att hålla t.ex. studierådsmöte?

Konferensrummet är utrustat med projektor med HDMI-anslutning och VGA-anslutning. Konferensbordet har plats för 18 sittande, och har nersänkta eluttag på tre ställen.

Gör en förfrågan här, så hör kansliet av sig till den mail du angett om konferensrummet är ledigt den efterfrågade tiden. Enklare kan det inte bli!

:
:
Du som gör bokningsförfrågan kommer att stå som ansvarig för bokningen, och vara ansvarig för att konferensrummet lämnas i samma skick som ni fann det.
Hit kommer bekräftelsen på bokningen att skickas, alternativt ett besked om att konferensrummet redan är bokat.

Du vet väl om att kansliet kan hjälpa till med matbokning?

Vänligen ange här om du vill ha kansliets hjälp med en matbeställning till ert möte. Det är lika enkelt som att göra en egen beställning vad gäller äskning för studieråden. Det går att beställa både sallader och varm mat. När du får en bekräftelse från kansliet på att bokningen är gjord för konferensrummet så kommer du också få en förfrågan om mer information gällande matbeställningen om du kryssar i Ja, tack!.

Som sagt ovan, om du kryssar i Ja, tack! kommer kansliet att efterfråga mer information, samt antal och eventuell specialkost, i samband med utskick av bokningsbekräftelsen.
Om du redan nu vet vilka som kommer och vilken specialkost de behöver kan du ladda upp en lista här
Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: txt pdf doc docx odt xls xlsx ods.
Personuppgifter som behandlas: Namn och e-post, samt information om din bokning. Inga av dina personuppgifter skickas vidare till tredje part. Dina uppgifter kommer endast att behandlas av medarbetare vid Umeå Medicinska Studentkår som arbetar på kansliet. Personuppgifterna behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Du kan när du vill dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta webmaster@medicinska.se. Observera att en återkallelse inte påverkar lagligheten i användningen av personuppgifter som gjorts innan återkallelsen.

Tack för din förfrågan!

Kontakta kansli@medicinska.se om du har några frågor eller inte får en bokningsbekräftelse inom någon dag.